Szerelmesség

Történetek kapcsolatokról, érzelmekről, gondolatokról, férfiakról, nőkről.

Statisztika

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

A maffiózó 3. rész

2011.04.19. 07:11

szerző: micike069

 

 Eljött Gabi születésnapjának ideje. Andrásról nem hallott már egy hete, Petiről meg már régebb óta, Őt már kezdte is elfelejteni.

Nem is foglalkozott senkivel, hiszen ma lesz 18 éves! Erre a napra várt nagyon régóta, bár tudta, hogy semmi nem fog változni, de Ő mégis várta. A barátnőivel megbeszélték, hogy este elmennek és ahogy azt kell, jól megünneplik a kedvenc sörözőjükben, ismerősökkel, haverokkal.

András délután telefonált, egy vacsorára invitálta. Hogy a születésnapjának a dátuma maradt -e meg a fejében, vagy csak a véletlen miatt pont aznapra Gabi nem tudta eldönteni, de a romantikus álmok miatt elhitette magával, hogy a srác emlékezett rá :) Végül megbeszélte Andrással, hogy oké, de előtte a barátaival iszik egyet-kettőt, azután tud csak vele találkozni.

A barátok este korán leléptek mindenki vagy suliba, vagy dolgozni ment másnap, így Gabi is korábban tudott a megbeszélt helyre menni. András már ott volt a barátival, és egy hatalmas nagy csokor rózsával.

- Szia Gyönyörűm!- köszöntötte Gabit- Tessék neked hoztam, nagyon hiányoztál- ölelte át Gabit, aki meglepődött, hiszen nem volt Andrással olyan kapcsolatban, hogy ez elvárható lett volna tőle.

Az este további részében nevetgéltek, biliárdoztak, majd mivel Gabi nagykorú lett elmentek egy nightclubba, amit Gabi nem nagyon értett, hogy Ő mint lány ezt miért élvezné, de mivel a szórakozás eme fajtáját még nem ismerte, hagyta, hogy szórakoztassák. Mikor András észre vette, hogy ez a club dolog a haverjainak jön csak be igazán, kézen fogta Gabit, és átvitte egy másik helyre, ahol egy játékterem működött. Befizetett Gabinak és saját magának némi pénzt a játékgépekhez, majd mikor a sajátját eljátszotta, csak mosolyogva figyelte ahogy Gabi a kezdők szerencséjével sorra nyeri és veszi ki a pénzt a gépből. 

Végül ebbe is beleuntak, ám ekkor már nagyon hajnal volt, és olyan hulla fáradtak, kellőképpen álmosak voltak, hogy csak egy ágyat kívántak maguknak. A legközelebbi hotelbe mentek, ahol a portás kissé sandán nézve megjegyezte, hogy 1 órára nem lehet szobát bérelni. Ez Gabit kissé felbosszantotta, de András magához húzta, és kemény mosollyal közölte a portással, hogy ne sértegesse a menyasszonyát, hanem adjon egy szobát, mert az eljegyzésüket ünnepelték, nagyon fáradtak.

Másnap későn ébredtek, ágyba kérték a reggelit, majd a tusolás után taxival vitte haza András. Gabi a föld felett lebegve köszönte meg neki a csodálatos estét, hogy ilyen emlékezetessé tette számára ezt a napot.

András 3 nap múlva jelentkezett megint. Gabi ekkor már teljesen kikészült idegileg, a családját letiltotta a telefontról, nehogy lemaradjon András hívásáról. 

- Szia gyönyörű! hogy vagy?

- Ó remekül, köszönöm szépen Andris.

- Gabi! nem tudom mi a terved a hétvégére, de szeretnélek elhívni egy hosszú hétvégére Leányfalura. Beszéld meg anyukáddal, nem szeretném, ha aggódna érted, hogy hol vagy.

Gabival madarat lehetett volna fogatni, másnap reggel nyolcra beszélték, meg, hogy a ház előtt fogja várni András.

Gabi Anyukája egészen addig nem aggódott, míg meg nem látta az autót, amivel jöttek a lányáért, és amíg meg nem látta, hogy egy mennyivel idősebb férfi szállt ki belőle, és hogy mennyire bensőségesen ölelgetik egymást. De legyintett, bízott a lányában, hogy tudja mit csinál, hiszen kellőképpen felvilágosította az élet sötét oldalairól is. 

A hétvége gyorsan elrepült, csodálatos élményekkel tértek vissza a szürke városba. 

András nem jelentkezett többet. Gabi egy ideig várt, csendben, türelmesen. Aztán türelmetlenebben és végül megkereste András barátait, hogy mit tudnak róla. - Kislány, jobb ha nem tudod hol van. Azért nem mondta meg, hogy hova és miért megy soha, hogy Téged ne keverjen bele. Gondolkozz kicsit. Soha nem tűnt fel, hogy egyedül nem megy sehova? Hogy Te soha nem hívhattad, csak Ő jelentkezett? Hogy nincs munkahelye, de mindig tele van pénzzel? Hogy drágábbnál drágább autókkal szaladgál, és szórja a pénzt?- ennyi volt a válasz, és Gabi szeméről ekkor hullt le a köd. 

Nándinak igaza volt. Ezeket nem akarta észre venni, és mikor tudatosult benne, hogy az ember, aki iránt ezt a rajongást érezte nem biztos, hogy tisztességes úton szerzi meg mindazt, amivel Őt és magát elhalmozta....gyűlölte magát, hogy ennyire naiv volt, hogy ennyire hagyta magát elcsábítani, hogy ne érdekelje semmi más csak András, és a vele töltött idő. 

Ez a felismerés kicsit megkönnyítette András elfelejtését, ebben segítségére volt Nándi, aki néha felhívta, elhívta szórakozni, de nem közeledett felé férfiként. Barátként tekintett rá, és ezzel segített Gabinak a legtöbbet, hiszen erre volt szüksége. Az erős, megbízható barátra.

 

 

 

 

Címkék: fiú lány.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmesvoltamvagyokleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr203464807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása