Szerelmesség

Történetek kapcsolatokról, érzelmekről, gondolatokról, férfiakról, nőkről.

Statisztika

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

A maffiózó 1. rész

2011.03.15. 10:28

szerző: micike069

 

Gabi fiatal kora ellenére mutatós lányka volt. Idősebbnek tűnt a kortársainál, és ehhez a felfogása, viselkedése is nagyban hozzá járult. De mindig tudta, hogy minek milyen következményei lehetnek.

Andrással 17 évesen ismerkedett meg, teljesen véletlenül. Az akkor barátjával pizzáztak éppen, amikor Peti baráti társasága melléjük csapódott.  Nevetgéltek, Gabinak rendkívül jól esett, hogy a nála látványosan idősebb fiúk (férfiak) dicsérik, bókolnak neki. Persze szorosan Peti mellett ült, állt végig, hiszen Őhozzá tartozott, neki adta a szívét. A randevúnak vége lett, és mivel a 18. életév betöltéséhez még mindig hiányzott Gabinak 1 hónap, így Petibe karolva, fagyoskodva, de annál boldogabban tért haza. 

Peti nem hívta 4 napig. Aztán az 5. nap végre csörgött a telefon. 

- Szia András vagyok.

- Szia, milyen András? Nem ismerek semmilyen Andrást -tette volna le a kagylót Gabi.

- Tudod, a múltkor együtt pizzáztunk Petiékkel.

- Jah, igen. 

A beszélgetés elindult, és végül egy biliárdozásban egyeztek meg, természetesen azzal a kikötéssel, hogy Peti is ott lesz. Arra a kérdésre, hogy miért nem Peti hívta fel, választ csak annyit kapott, hogy sokat dolgozik.

A megadott időben és helyen egy Audi A8-as várakozott lesötétített ablakokkal. Gabi egyszer oda nézett, de ügyet sem vetett rá, hiszen várta Peti kis zöld Fiat Punto-jat. 

Ám a dudálás már jobban idegesítette, ami a fekete nagy kocsiból jött.

Félelemmel vegyes izgalmat érzett.. Félelmet, hogy remélhetőleg nem kerül egy verekedés, vagy tűzharc közepébe a rossz időben, rossz helyen elv miatt. Izgalmat, hogy végre találkozik újra Petivel, aki magabiztos, erős, kedves, aranyos, és még minden, minden, amit egy "nő" kívánhat.

A nagy autó ajtaja egyszer csak kinyílt és kiszállt belőle Peti mosolyogva, És intett Gabinak, hogy menjen, üljön be a kocsiba, indulniuk kell.

Gabi remegő lábbakkal érkezett az autó mellé, és félelemmel teli szemekkel nézett Petire, aki mosolyogva mondta neki:

- Nyugi csüccs, be oda kell érnünk az asztal foglalásra. 

Így is lett a második meglepetés viszont 2 másodperccel később érte Gabit, mikor észre vette, hogy a hátsóülésen már ül valaki, és az nem más, mint András. Picit elszomorodott, mert remélte, hogy majd Petihez bújhat amíg oda érnek a biliárdszalonba, de mosolyogva köszöntött mindenkit a kocsiban.

A biliárdozás remekül telt, amíg Petinek hirtelen nem jött közbe valamilyen sürgős dolga.

- Gabi! Rohannom kell, hívok egy taxit, hogy András haza tudjon majd vinni kocsival. Majd hívlak!

És Gabi a rengeteg kérdéssel, leforrázva ott állt, válaszok, és pasi nélkül a város másik felén, kiöltözve de annyira, hogy egyedül nem mert volna neki vágni a városnak, nem merte kockáztatni, hogy belekössenek, így maradt szépen csendben Andrásékkal, akik ugyan figyeltek arra, hogy jól érezze magát, de Peti nélkül már nem volt ugyanaz.

Címkék: fiú lány.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmesvoltamvagyokleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr193462571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása